parallax background

Bine ați venit pe translations-centre.com,

Pagina oficială a agenției de traduceri AMP PROFESSIONAL TRAD.

Experienta de peste 10 ani
Solutii potrivite
pentru domeniul de activitate
Ne documentam
in fiecare zi
100% profesionalism
garantat

Agenția a luat naștere în urma visului de a deveni traducător autorizat, respectiv în octombrie 2013. După absolivirea celor 5 ani de studii academice în domeniul traductologiei, în România (Universitatea din Pitești) și Franța (Universitatea Picardie Jules-Verne), am decis să înființez agenția ca tânără abolventă.

Agenția a crescut imediat, numărul clienților mulțumiți crescând de la lună la lună, dovadă fiind că se numără printre cele mai bune prestatoare de servicii de traduceri care satisfac nevoile clienților la prețuri corecte.Cu 8 ani de experiență și peste 100.000 de pagini traduse doar de mine, administratorul Anca-Maria PĂUNESCU, AMP PROFESSIONAL TRAD vă propune un concept simplu și eficient în domeniul traducerilor și pentru toate limbile de circulație internațională. Eficacitatea și calitatea traducerilor sunt principiile-cheie ale activității, explicit traducerile se fac în echipă: traducător specializat + expert în domeniu.


Mai precis, traducerea tehnică se face întotdeauna cu ajutorul unui expert inginer. Se ține cont dat fiind faptul că fiecare societate are propriul limbaj intern, precum și se asigură întotdeauna o actualizare a cunoștințelor și utilizarea limbajului conform țării de destinație a traducerii. Tarifarea traducerii se face la 300 de cuvinte sau 2500 de caractere cu spații, la alegerea clientului.


Articole din blog?

    Vrei sa fi la curent cu toate noutatile de din site-ul nostru?

    Daca da, nu ezita sa completezi formularul alaturat